T+

Home >> Projects >> T+

A Food lounge in 2 stories and a wide range of offers, both in dishes and space-wise!
A neat and bright design attitude has taken the lead of this elegant yet contemporary space.
The space is meant to be memorable and offers every set of people enough privacy due to contextual background of fine-dining spaces.
The restaurant is mainly divided into 3 leveled zones; the Main Hall, the Balcony and the Terrace.
Each of these divisions has arranged the foodhall in a way to deliver different experiences.
All over the void and the terrace 2 continues parametric chandeliers arr hanged as sculptural installations.
A variety of metallic & velvet furniture has been applied next to wooden and tarnish in the mood board of the space for more exuberance. A warm pallet of glossy yellow and matte royal-green has re-touched every element in the space in a harmonic manner.